Truano
Poptat lekci

Co všechno si můžete procvičit s našim AI lektorem Tobym

Tereza Maturová • 29.2.2024


S naším AI lektorem angličtiny Tobym máte jedinečnou možnost zlepšit své jazykové dovednosti pohodlně, efektivně a zábavně. Podívejme se na to, co všechno můžete s Tobym procvičovat.

Používání běžných a ustálených obratů
Angličtina je plná frází a idiomů a občas je složité zjistit, jak a kdy je správně použít. Toby Vás naučí, jak je správně používat v kontextu, abyste získali v angličtině plynulost.

Hledání gramatických chyb
Gramatika je velice důležitá v každém jazyce a angličtina není výjimkou. Toby dokáže najít gramatické chyby a pomůže Vám je opravit. S Tobym můžete také procvičovat správné použití členů, časů a slovosledu.

Nahrazení nesprávných slov
Další důležitý bod při učení cizího jazyka je používání správného slovníku. Toby Vám ukáže, jak nahradit nesprávně použitá slova těmi správnými. Díky tomu si vylepšíte svou slovní zásobu.

Role Play
Role play je skvělý způsob, jak se naučit jazyk v praxi. S Tobym můžete procvičovat různé situace, jako jsou objednávání v restauraci, pracovní schůzky nebo pohovory. Toto praktické cvičení Vám pomůže získat sebedůvěru a zlepšit komunikační dovednosti.

Písemná a mluvená komunikace
Toby nabízí možnost procvičovat jak mluvený, tak písemný jazyk. Můžete na něj mluvit, psát si a dostávat okamžitou zpětnou vazbu.

Toby je tu, aby Vám pomohl. Začněte svou cestu k plynulé angličtině s Tobym už dnes!